Health East Oriental Teabags

Voor professioneel gebruik

Een excellent gamma van natuurlijke oosterse theesoorten. Alle formules zijn zorgvuldig ontwikkeld door de Medische Universiteit van Taiwan vanuit jarenlange ervaring. Alle ruwe kruiden zijn getest volgens de strengste normen voor zware metalen en pesticiden residuen. Alle ingrediënten worden zorgvuldig verwerkt door GMP gecertificeerde producenten in Taiwan. Dit maakt dat u met 100 % vertrouwen deze theeën dagelijks kan gebruiken ter ondersteuning van uw gezondheid.
Rozebottel BeautyRozebottel Beauty

Als we weten dat deze formule speciaal ontwikkeld is om de vrouwelijke menstruele cyclus te reguleren, menopauze en PMS klachten te verzachten. Rozebottel bevat talrijke antioxidanten en nutriënten. Het kan dan ook door iedereen gebruikt worden om de kwaliteit van de huid te verbeteren en de immuniteit te versterken.

Bestellen
Ginseng VitaliteitGinseng Vitaliteit

Een natuurlijke combinatie om in totaliteit onze gezondheid te stimuleren. Drie kostbare kruiden in deze formule, als hoofdbestanddeel , zoals de Amerikaanse Ginseng, de Rozewortel en de Astragalus wortel, geven onze mentale en fysieke energie een boost voor een gezonder leven en herwonnen vitaliteit. Het kan ook de kwaliteit van de slaap verbeteren en je natuurlijke weerstand verhogen.

Bestellen
Lotus ReshapingLotus Reshaping

Het is de perfecte manier om de natuurlijke balans van je lichaam te herstellen. De digestieve voordelen van Lotus thee worden gebruikt om diarree te behandelen. De Lotus Reshaping thee werkt door het verminderen van de calorie inname door verandering van de eetlust, verhoging van de stofwisseling en vermindering van de calorie absorptie in het intestinaal systeem. De verhoging van de stofwisseling zal vaak geruime tijd aanhouden na gebruik van de thee.

Bestellen
Hibiscus VerfrissendHibiscus Verfrissend

Het gebruik over langere tijd van deze thee, kan significant het cardiovasculair systeem ten goede komen. Door de verschillende kenmerken van de hibiscus bloem, oa. rijk aan antioxidanten, pectine, calcium, chroom en vitamine C, wordt deze thee vaak voorgeschreven door professionals om hoge bloeddruk te helpen verlagen, het risico op hartfalen te verminderen en de nierfunctie te ondersteunen.

Bestellen
Jasmijn TheeDe fijnste Jasmijn thee

Taiwanese Jasmijn thee is alom gekend voor haar extreem hoge kwaliteit en frisse, verkwikkende smaak. Onze Jasmijn thee is samengesteld uit verse geplukte Jasmijn bloedblaadjes die een fijne maar toch zeer aromatische toets en licht zoete smaak aan de thee verlenen.

Bestellen
Oolong TheeDe befaamde Oolong thee

Voor de ultieme beleving van licht gefermenteerde Taiwanese Oolong thee, probeer onze Health East thee. Een intens pure en smaakvolle Oolong thee met een uitgelezen floraal aroma. Health East Oolong thee wordt gecultiveerd tussen de wolken op een hoogte van 1000 m, op een thee boerderij in de bergen van Lugu, Nantou in Taiwan, waar de hoogste kwaliteit van Taiwanese Oolong wordt verbouwd. In deze bergen in het subtropische centrale Taiwan zorgen de koele, vochtige weercondities voor het ideale klimaat om de Oolong thee te laten gedijen.

Taiwanese Oolong thee, rijk aan antioxidanten, heeft een zuiverende werking op het lichaam en zorgt ervoor dat je gerevitaliseerd en vol energie de dag door kunt.

Bestellen
Al onze theesoorten zijn gegarandeerd vrij van:
pesticiden residues, zware metalen, additieven en artificiële kleurstoffen.