Lian Ru Emulsie Gels

foto 20Oude kennis modern toegepast:
Drie emulgels voor pijnlijke bloedstase
en Wind met Vocht, Koude of Hitte.


Bestellen
Lian Ru Relax
Art.nr.: 17104 - Verpakkingshoeveelheid: 75 ml
Na beweging, werk en sport, als spieren overbelast worden, leidt dit tot zwakte, verkramping of stijfheid. Dan snakt het lichaam naar regeneratie. Lian Ru Relax bevordert de circulatie van Qi en Bloed, bevrijdt de meridianen en ontspant de spieren en pezen. Lian Ru Relax verwarmt de spieren lichtjes en is optimaal, als er geen duidelijke Hitte of Koude tekenen waar te nemen zijn. Lian Ru Relax leent zich ook perfect ter regeneratie na trauma, kneuzingen, zwellingen en verrekkingen.
Een frisse geurtoets uit 100 procent natuurlijke etherische oliën van sandelhout, gember, wierook en limoengras stimuleren de zintuigen en hebben een rustgevend effect.
HE_MagProd_Kosmetika_6_15_nl.indd
Lian Ru Verwarmend
Art.nr.: 17105 - Verpakkingshoeveelheid: 75 ml
Art.nr.: 17108 - Verpakkingshoeveelheid: 450 ml
Als Qi en Bloed verzwakt zijn, kunnen pathogene factoren zoals Wind, Koude en Vocht in het lichaam dringen en Qi- en Bloedstase veroorzaken. Als de Koude en het Vocht in het lichaam de diepere lagen bereiken, blokkeren ze de vrije circulatie van Qi, Bloed en Vloeistoffen. Er ontstaan krampen en stijfheid in de pezen en spieren.
Lian Ru Verwarmend bevordert de circulatie van Qi en Bloed, ontspant en verwarmt de musculatuur en de pezen. Ideaal bij verkrampingen en spierpijnen met koude gevoel, vooral wanneer de klachten bij vochtig koud weer erger worden. Het betrokken lichaamsdeel na het inmasseren met Lian Ru Verwarmend met een kledingstuk bedekken, om het warmtegevoel te versterken.
HE_MagProd_Kosmetika_6_15_nl.indd
Lian Ru Koelend
Art.nr.: 17106 - Verpakkingshoeveelheid: 75 ml
Lian Ru koelend bevordert de circulatie van Qi en Bloed, koelt en kan in het sportmilieu gebruikt worden als een ijsspray of ijszak: bij vechtsporten, bij kneuzingen, verstuikingen, peesverrekkingen, spierpijn en verhitte musculatuur. Lian Ru Koelend geeft een snelle verlichting bij acute trauma’s. Bij een heet Bi-syndroom met zwelling en roodheid kan Lian Ru Koelend tevens zeer goed ingezet worden.
HE_MagProd_Kosmetika_6_15_nl.indd